إيناس الطحاوى مشرفة النجم أحمد فتحى
برج العضو : الرصيد : 1137 العمر : 38 الخبره : 08/02/2008 النقاط : 12865
| موضوع: ارز باللبن 2009-03-29, 2:47 am | |
| ارز باللبن ارز باللبن [/4 كيلو من الارز المصرى <<<<< حوالى كوب ونص ارز كيلووووو من اللبن الحليب 3كوب من السكر او حسب رغبتك فى درجه الحلى 3ملاعق كبيره حليب بودر علبه قشطه بوك او اى نوع جاهزه معلقه فانليا
الطرييييييييييييييييييييقه: فى وعاء على النار نضع 5 اكواب من الماء ولما يبدا الماء بالغليان نضيف اليه الارز المغسول ونتركه على نار خفيفه لحد
ما يوصل الارز الى الاستواء مع الاحتفاظ بكميه من الماء فيه بعدها نضيف السكر للارز ونتركه حوالى خمس دقائق ثم نضيف بعدها كميه الحليب ونحرك ونتركه حتى يغلى الارز
والحليب ويصبح قوامه غليظ شويه الحين اصبح الارز جاهز تقريبا اخر مرحله هى انك تذوبى الحليب البودره فى معلقه حليب سائل او ماء ونضيفه الى الارز
ونحرك بعدها نضع على الارز علبه القشطه نحرك ثم نضع الفانلياوخمس دقائق ننرفعه من النار جربوا طعم الحليب البودره
مع القشطه وقولو الى رايكم ونغرف فى اطباق التقديم
التزين : على راحتك اما مكسرات او جوز هند او فواكه مجففه او قشطه حليب مع ملعقه عسل نحل او سلطه فواكه على الوجه او الايس كريم كلهااختيارات
| |
|
محمدعبد السلام رزق نائب المدير العام
برج العضو : الرصيد : 7873 العمر : 48 العمل : موظف ..وصاحب مكتب لخدمة الكمبيوتر والانتر نت المزاج : خدمة المنتدى الخبره : 08/02/2009 النقاط : 19280
| موضوع: رد: ارز باللبن 2009-03-29, 3:37 pm | |
| مش تزعلى منى ******والله مش بحبة
| |
|
محمد الحاوى مشرف سابق
برج العضو : الرصيد : 7096 العمر : 31 العمل : طالب ثانوى المزاج : متقلب الخبره : 12/02/2009 النقاط : 18727
| موضوع: رد: ارز باللبن 2009-05-25, 6:26 am | |
| | |
|
السيد فرغلى كبير الأعضاء
برج العضو : الرصيد : 8341 العمر : 67 العمل : بالمعاش المزاج : عالى الخبره : 03/05/2008 النقاط : 17083
| موضوع: رد: ارز باللبن 2009-06-14, 4:22 am | |
| شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية | |
|
محمد الرومانسى مراقب عام المنتديات
برج العضو : الرصيد : 3367 العمر : 32 العمل : خدمت الجميع المزاج : يعني نص ونص الخبره : 22/04/2009 النقاط : 15277
| موضوع: رد: ارز باللبن 2010-01-27, 11:50 pm | |
| شكرا علي الموضوع جزاكي الله كل خير | |
|